Vilka är vi

Klubben startades i november 2012 under namnet Slottsskogens DiscGolf Club men heter numera Castlewood Discgolf Club. Vid skiftet 2016/2017 är vi ca 80 medlemmar.

Klubbens flaggskepp är drivandet en av Sveriges största discgolftävling riddarrundan (se tävlingsinfo). Klubbens två sponsorer Kastaplast och Macforum förgyller varje deltävling med fina priser. Nytt för i år är användandet av en magnifik webbapp som Jared Farrell och Marcus Hallbjörner har producerat. Den skall fungera som digitalt scorekort med fyllig statistisk info samt visa aktuella resultat live för den som vill följa (se riddarrundan.se från 18:30 varje tävlingstisdag!)

Allt fler av våra medlemmar har höjt blicken och representerar klubben i diverse nationella tävlingar, resultaten är också i stigande. 2017 blir ett riktigt spännande tävlingsår med par-SM och individuella SM i granntrakterna.

Vi hoppas också kunna komma igång med en del träningskliniker under vår- och sommar, så var uppmärksam på löpande info på facebook (castlewood discgolf club) under våren!

Väl mött ute på banorna!

Styrelsen 2017

Shaggy Larsson, ordf

André Wollin, kassör

Göran Berntsson

Jerry Larusson

Oskar Folkesson

Sponsored by